Uitvaart Nigel Landveld

Beste ouders/verzorgers,pionier_zw_ballon
Bij deze willen wij u op de hoogte brengen van  de uitvaart van Nigel op zaterdag 14 juni.  U bent  welkom  vanaf 12.15 u. op het schoolplein van de Pionier aan de Adenstraat. Op verzoek van de familie vragen we ieder blauw-witte kleding aan te trekken. Het plein zal zijn versierd met blauw-witte ballonnen.  In afwachting van de rouwstoet zullen er een paar woordjes gesproken worden.  Dat zal ongeveer 12.30 u beginnen.  Er wordt verzameld rond het podium op het plein.
Daarna mogen de kinderen een ballon pakken en zij gaan met hun ouders/verzorgers  achter en langs het afzettingslint op het plein staan.
Als de rouwstoet over het plein rijdt is het de bedoeling dat elk kind op het moment dat Nigel hem/haar passeert de ballon loslaat. Zo krijgen we als het ware een lang lint van opstijgende ballonnen.
Daarna gaat de stoet via het voetbalveldje richting begraafplaats Schollevaar. Op de Hoofdweg zal een band Nigel  een laatste muzikale groet brengen. Op de begraafplaats vindt de verdere ceremonie in de open lucht plaats. Als u en uw kind daarbij aanwezig wilt zijn, bent u alleen samen welkom.

Op Youtube circuleert een filmpje dat u vindt via de link: http://www.youtube.com/watch?v=BaaCTZ5vznM&feature=youtu.be  Op verzoek van de familie sturen we dit filmpje door. Dit in tegenspraak met het eerdere verzoek geen gebruik te maken van social media.  Als directie van de school vinden we het niet geschikt voor jeugdige kijkers.  Het filmpje is met medeweten en  medewerking van de ouders gemaakt.
In de andere bijlage vindt u de rouwkaart.
Wij hopen dat veel ouders, kinderen en l eerkrachten aanwezig zullen zijn bij dit afscheid.
Met vriendelijke groet,
Namens het team van de Pionier.

Jos de Leeuw
Guido de Loos